Підписання меморандуму про наукову співпрацю

Організація наукової діяльності в Черкаському НДЕКЦ МВС проводиться з проведення науково-дослідних і дослідницько-конструкторських робіт, розроблення та впровадження в судово-експертну практику науково-методичних матеріалів, наукового співробітництва з науково-дослідними та судово-експертними установами, вітчизняними навчальними закладами.

Відповідно до покладених завдань, для проведення спільних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт протягом останніх 5 років між Черкаським НДЕКЦ МВС та вищими навчальними закладами підписано ряд договорів про науково-методичне співробітництво, в тому числі з Черкаським державним технологічним університетом, Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького, Уманським національним університетом садівництва, Черкаським інститутом пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України.

Результатом такої співпраці стали публікації у державних та міжнародних фахових виданнях, спільна участь у наукових форумах різного рівня. Одним з завершених етапів спільної наукової роботи стало отримання у цьому році Патенту на корисну модель № 146414 «Спосіб визначення фактичної межі вогнестійкості будівельних конструкцій експлуатованих будівель та споруд», який зареєстровано в Державному реєстрі України корисних моделей.

Не зупиняючись на досягнутому, для розширення наукової співпраці та науково-дослідної тематики, керівництво Черкаського НДЕКЦ МВС в особі директора Центру Василя АКСЬОНОВА та заступника директора Сергія БАНДУРИ з робочим візитом відвідали Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова, де ознайомилися з основними напрямками діяльності, та спеціальностями, за якими готують майбутніх спеціалістів.

Підписання меморандуму про наукову співпрацю

В ході візиту сторони підписали Меморандум про наукове співробітництво та організацію взаємовідносин в межах компетенції та повноважень, спрямований на обмін досвідом у галузі судово-експертної діяльності та науково-дослідної роботи.

Підписання меморандуму про наукову співпрацю
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter