Наукова співпраця з науковцями Черкаської «пожежки»

Наука є основною рушійною силою національної безпеки, фактором впливу на організаційний, управлінський, технічний і технологічний рівень розвитку всіх сфер діяльності МВС України. Наукові дослідження за напрямом попередження виникнення надзвичайних ситуацій та експертного забезпечення розслідування і розкриття злочинів проводяться у двох установах Черкаської області: Черкаському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України та Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України.

Наукова співпраця з науковцями Черкаської «пожежки»

Для покращення проведення спільних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, 19 лютого 2020 року між Черкаським НДЕКЦ МВС та ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля було підписано договір про науково-методичне співробітництво.

У цьому ж році авторський колектив з представників ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля, Національного університету цивільного захисту України, та Черкаського НДЕКЦ МВС продовжили роботу щодо визначення фактичної межі вогнестійкості будівельних конструкцій експлуатованих будівель та споруд. Від нашого Центру у робочу групу науковців увійшов заступник завідувача відділу забезпечення діяльності, кандидат технічних наук Віталій Словінський.

Наукова робота висвітлювалась публікаціями у державних та міжнародних фахових виданнях, участю у наукових форумах різного рівня. Одним з завершених етапів даної наукової роботи стало отримання у цьому році Патенту на корисну модель № 146414 «Спосіб визначення фактичної межі вогнестійкості будівельних конструкцій експлуатованих будівель та споруд», який зареєстровано в Державному реєстрі України корисних моделей 17.02.2021

Наукова співпраця з науковцями Черкаської «пожежки»
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter