Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

Більше 20-ти років Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України, який є державною спеціалізованою установою судової експертизи Експертної служби МВС України, виступає надійним помічником в суперечках, де необхідні спеціальні знання. Судові експертизи та експертні дослідження, виконані фахівцями нашого підрозділу, неодноразово слугували ключовим елементом в утвердженні принципу верховенства права та справедливості при вирішенні судових спорів.

Всі судові експерти Черкаського НДЕКЦ МВС мають свідоцтво експертно-кваліфікаційної комісії МВС України про присвоєння відповідної кваліфікації судового експерта і внесені до єдиного Реєстру атестованих судових експертів Міністерства юстиції України. Роботи по проведенню судових експертиз та експертних досліджень виконуються у повній відповідності до чинного законодавства та нормативно-правових актів України.

Черкаський НДЕКЦ МВС є однією з експертних установ, акредитованих Національним агентством з акредитації України на відповідність міжнародного стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2019 (ISO/IEC 17025:2019), лабораторні комплекси якого в повній мірі забезпечені обладнанням та матеріалами, необхідними для проведення відповідних експертиз та досліджень.

Кадровий потенціал Центру дозволяє в цілому забезпечувати постійно зростаючі потреби у проведенні різноманітних експертних досліджень. За останнє п'ятиріччя їх кількість зросла до 22 видів експертиз та досліджень, які охоплюють 42 спеціальності.

Це такі експертизи та дослідження як: почеркознавча експертиза, технічна експертиза документів, експертиза обставин i механізму дорожньо-транспортних пригод (ДТП), економічна, товарознавча, мистецтвознавча, психологічна та інші.

З повним переліком видів експертиз та досліджень, які виконуються в Черкаському НДЕКЦ МВС, можна ознайомитися на сторінці "Види досліджень"

Оплата за виконання експертиз та досліджень в Черкаському НДЕКЦ МВС фіксована та проводиться відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2007 № 795 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання», та Постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 №1098 «Деякі питання надання підрозділами Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної міграційної служби платних послуг»

З повним переліком платних послуг, які надаються Черкаським НДЕКЦ МВС, можна ознайомитися на сторінці "Платні послуги"

Ми розташовані

18009, м. Черкаси, вул. Пастерівська, 104, (Будівля Черкаського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області, третій поверх)

E-mail: [email protected]

ndekc.ck.ua

Телефони

  • канцелярія (0472) 317 333

Науково-дослідні експертно-криміналістичні центри Експертної служби МВС України розташовані та здійснюють свою діяльність в усіх областях України.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter