Поповнення бібліотечного фонду

Робота судових експертів тісно пов’язана із використанням різноманітної наукової та методичної літератури. Для цього, експерти використовують як інтернет-ресурси, так і бібліотеки, які існують в кожному підрозділі Експертної служби МВС.

На днях, у межах співпраці із Київським інститутом Національної гвардії України, бібліотечний фонд Черкаського НДЕКЦ МВС поповнився навчальним посібником «Криміналістичне дослідження зброї. Частина 1. Судова балістика», авторами якого є відомі сучасні криміналісти та науковці Наталя та Микола Коміссарови.

Вказаний посібник містить досить детальну інформацію щодо криміналістичного дослідження ручної вогнестрільної зброї та боєприпасів до неї, з чого складається, як працює механізм взаємодії частин зброї та які сліди залишаються під час пострілу. Посібник містить дуже багато якісних ілюстрацій, а також посилань у вигляді QR-кодів, де читачі за необхідності можуть отримати додаткову інформацію у вигляді тексту, зображень чи відеоматеріалу.

Інформація викладена в посібнику буде досить корисна для судових експертів-балістів при проведенні судово-балістичних експертиз та досліджень.

Поповнення бібліотечного фонду
2024.09.09
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Ваше ім'я Ваш e-mail
Код безпеки
Включите эту картинку для отображения кода безопасности