Орендні відносини в умовах воєнного стану

Орендні відносини в умовах воєнного стану

За запрошенням Управління забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях завідувач сектору юридичного забезпечення Черкаського НДЕКЦ МВС Богрець Ксенія 19.01.2023 взяла участь у роботі круглого столу «Підсумки приватизації та оренди державного майна на Черкащині за 2022 рік, плани на 2023 рік».

У ході заходу заступник начальника Управління Олександр Кива та начальниця відділу орендних відносин Ніна Нестеровська довели присутнім основні показники роботи Управління за 2022 рік.

Для Черкаського НДЕКЦ МВС, яка орендаря державного нерухомого майна, актуальними були питання змін до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», які діють під час воєнного стану та протягом одного року з дня припинення чи скасування дії воєнного стану.

Наприкінці роботи круглого столу очільниця Управління Галина Теслюк подякувала присутнім за довіру та інтерес до державного майна. «У нас спільна мета – Перемога України! Залучення інвестицій, працююча економіка, наповнення бюжету – підтримка обороноздатності України!» – зазначила Галина Теслюк.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter