Спільними зусиллями до перемоги

Як повідомлялось раніше, Черкаський НДЕКЦ МВС долучився до Всеукраїнської благодійної акції «Смілива гривня», яку ініціював Національний банк України з метою об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги Збройним силам України.

Впродовж місяця, працівники та відвідувачі Центру мали змогу вкинути дріб’язок зі своїх кишень у вигляді монет та дрібних купюр у спеціально встановлену та розташовану в доступному місці скриньку. По закінченню акції вміст скриньки було передано до відділення банку, де касири направлять зібрані кошти на спецрахунок НБУ.

Спільними зусиллями до перемоги

Акція «Смілива гривня», як і «Народний байрактар», «Армія дронів» та багато інших проєктів по всій країні перетворюють кошти на потужну зброю та посилюють нашу армію понтенційними дронами, танками та ракетами та іншим необхідним обладнанням для наших військових, які захищають цілісність та незалежність України від російського окупанта, серед яких є й наші колеги - як черкаські експерти, так і працівники інших підрозділів Експертної служби МВС.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter