Ознайомча лекція в ЧДТУ на тему «Що таке комп’ютерно-технічна експертиза. Особливості проведення комп’ютерно-технічних досліджень»

28 вересня 2021 року, в рамках договору про співпрацю між Черкаським НДЕКЦ МВС та Черкаським державним технологічним університетом, працівники відділу комп'ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень завітали до кафедри робототехнічних і телекомунікаційних систем та кібербезпеки з ознайомчою лекцією.

В рамках лекції працівники центру познайомили студентів та викладачів з діяльністю Експертної служби МВС України. Коротким екскурсом в минуле експерти розповіли про історію становлення служби, її еволюцію як в технічному так й в структурному напрямках. Окремо висвітлено інформацію про основні напрямки діяльності, цілі, завдання та види досліджень, що проводяться в Експертній службі МВС України.

Ознайомча лекція в ЧДТУ на тему «Що таке комп’ютерно-технічна експертиза. Особливості проведення комп’ютерно-технічних досліджень»

Враховуючи освітній напрямок студентів, особливої уваги було приділено напрямку комп'ютерно-технічних досліджень – детально висвітлено перелік вирішуваних питань та досліджуваних об’єктів, особливостей досліджень різних видів обладнання. Особливу цікавість студенти виявили до питання дослідження смартфонів та серверів – лунали питання як про можливості таких досліджень, так й про технічні знаряддя, що зазвичай використовуються експертами.

Така зустріч не тільки поглиблює співпрацю між підрозділом Експертної служби та навчальним закладом, а й вкотре дає змогу познайомити громадян з діяльністю Експертної служби МВС України.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter