Продовжується співпраця з науковцями пожежного вишу

Наука — це поступовий процес розширення області відомого людству, відсування границь невідомого. В основі науки лежить наукове дослідження, метою якого є отримання наукового знання. Для проведення спільних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, у 2020 році між Черкаським НДЕКЦ МВС та ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля було підписано договір про науково-методичне співробітництво.

Продовжується співпраця з науковцями пожежного вишу

У цьому ж році авторський колектив з представників ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля, Національного університету цивільного захисту України, та Черкаського НДЕКЦ МВС розпочали роботу щодо розширення тематики визначення фактичної межі вогнестійкості будівельних конструкцій експлуатованих будівель та споруд. Від нашого Центру у робочу групу науковців увійшов заступник завідувача відділу забезпечення діяльності, кандидат технічних наук Віталій Словінський.

Наукова робота висвітлюється публікаціями у державних та міжнародних фахових виданнях, участю у наукових форумах різного рівня. Одним з завершених етапів даної наукової роботи стало отримання другого у цьому році Патенту на корисну модель № 148340 «Спосіб малоруйнівного визначення температури втрати фактичної несучої здатності будівельної конструкції експлуатованих будівель та споруд», який зареєстровано в Державному реєстрі України корисних моделей 28.07.2021

Продовжується співпраця з науковцями пожежного вишу
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter