«Як пройшла моя практика в біологічній лабораторії» Відгук студентки

«Як пройшла моя практика в біологічній лабораторії» Відгук студентки

На початку практики в НДЕКЦ я потрапила до «Біологічної лабораторії», де з першої ж миті відчула, що це буде цікава і захоплююча подорож. Ніскілечки не помилилася в передчуттях. Тут надавалася ґрунтовна теорія та відповіді на всі запитання: а як це, а чому отак, а якщо буде… і так далі. І, найголовніше - можна не боятися питати (бо ж часто мучить думка, що на тебе глянуть косим поглядом у стилі «і як ти цього можеш не знати?!»).

Найбільше сподобалося те, що закріпити набуті знання вдавалося на практиці. Експерти лабораторії дають можливість самостійно працювати з приладами. Завдяки цьому навчання та запам’ятовування йде ще легше. У лабораторії вдалося попрактикуватися з морфологічними та імунологічними методами дослідження, методом тонкошарової хроматографії.

Звісно, часу, проведеного в «Біологічній лабораторії», було досить мало, щоб повністю освоїти всі методики. Але і за цей період вдалося отримати неймовірний досвід, який можна використовувати як підґрунтя для наступного удосконалення знань та навичок. Знаю точно, що і під час наступної практики хотіла б знову побувати тут.

Дуже дякую всім експертам сектору біологічних досліджень та обліку за чудовий початок практики!

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter