Участь представників Черкаського НДЕКЦ МВС у міжнародній науково-практичній конференції

Не дивлячись на складну ситуацію, спричинену поширенням COVID-19 в Україні та світі, працівники Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують підвищувати свій професійний рівень як у експертній, так і в науковій та методичній роботі.

Так, 19.11.2020 завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Валерій Кожевніков, завідувач відділу судової експертизи Віктор Туренко та заступник завідувача відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Роман Пташкін в режимі онлайн взяли участь у II-й міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання судової експертології, криміналістики та кримінального процесу», яка проходила в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз міністерства юстиції України.

Участь представників Черкаського НДЕКЦ МВС у міжнародній науково-практичній конференції

В конференції взяли участь понад 200 учасників, серед яких представники Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України та інших державних органів влади, працівників судових органів та прокуратури, закладів вищої освіти. З науковими доповідями виступили експерти Сполучених Штатів Америки, Нідерландів, Великобританії, Польщі, Туреччини, Литви, Молдови, Білорусі, Болгарії та інших країн.

Під час наукового заходу розглядались ряд проблемних та водночас пріоритетних питань, таких як вплив COVID-19 на діяльність судово-експертних установ, специфіка роботи й процеси акредитації вітчизняних та зарубіжних експертних лабораторій та багато інших актуальних питань судової експертизи.

Участь представників Черкаського НДЕКЦ МВС у міжнародній науково-практичній конференції

По закінченню конференції, учасники отримали відповідні сертифікати, а тези доповідей працівників Черкаського НДЕКЦ МВС Романа Пташкіна «Проблематика дослідження оперативної пам'яті операційних систем сімейства Linux», Валерія Кожевнікова та Віктора Туренка «Фактори, які впливають на формування загальних та окремих ознак слідів взуття» увійшли до збірника матеріалів ІІ-ї міжнародної науково-практичної конференції.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter