УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС постійно беруть активну участь у проведенні різних наукових заходів, організованих навчальними закладами, у т.ч. і Донецьким державним університетом управління.

Так, 27.02.2020 заступник завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Валерій Кожевніков, завідувач сектору дослідження зброї Ігор Кобець, заступник завідувача відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Роман Пташкін та судовий експерт відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Олександр Гожий взяли участь у ІІІ-й Всеукраїнській науково-практичній конференції «Теорія і практика судової експертизи і криміналістики», яка проводилась у стінах Київського університету права Національної академії наук України.

УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

У науковому заході взяли участь науковці та практики з різних областей України, презентувавши результати своїх досліджень із найактуальніших питань судової експертизи і криміналістики. На основі аналізу вітчизняного та міжнародного досвіду було розглянуто шляхи вирішення завдань сьогодення у згаданих галузях, надано обґрунтовані пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства.

Під час конференції були розглянуті доповіді за такими напрямами:

  • актуальні питання теорії судової експертизи;
  • правове забезпечення експертної практики в Україні;
  • сучасний стан криміналістичного забезпечення досудового розслідування та судового розгляду;
  • криміналістика та доказування.

У збірник матеріалів конференції увійшли тези доповідей експертів Черкаського НДЕКЦ МВС, а саме «Використання операційних систем Linux в експертній практиці», «Аналіз мережевої активності при проведенні експертного експерименту в рамках комп’ютерно-технічних досліджень», «Щодо технічних можливостей демонтажу патронів 9 мм P.A., споряджених гумовими кулями для встановлення їх складових частин», «Щодо можливості використання в роботі експерта-трасолога інформаційно-довідкових колекцій».

УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter