Участь працівників центру в міжнародній наукового-практичній конференції

23 травня 2019 року працівники відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС України взяли участь в VII Міжнародній наукового-практичній конференції «Обробка сигналів і негаусівських процесів», що організована кафедрою радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем факультету електронних технологій і робототехніки Черкаського державного технологічного університету.

Метою конференції є зібрати разом науковців, інженерів, аспірантів, студентів для вивчення передового досвіду з розробки, впровадження та поширення актуальних наукових і прикладних досліджень, пов’язаних із опрацюванням інформації.

Участь працівників центру в міжнародній наукового-практичній конференції

В рамках конференції, працівники експертного центру ознайомили присутніх з частиною обладнання, що використовується під час проведення комп’ютерно-технічних досліджень, висвітлили можливості напрямку та його проблематику.

Конференція дозволила не тільки налагодити нові контакти з науковцями та інженерами, а й обмінятись досвідом щодо проблемних питань в галузі обробки та захисту інформації та шляхів їх вирішення.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter