Підкріплення теорії практикою

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС України протягом багатьох років тісно та плідно співпрацюють з Національною академією внутрішніх справ. Тому наш центр завжди здійснює практичну допомогу студентам, які навчаються в академії. Нещодавно, у Черкаському НДЕКЦ у період з 08.01.2019 по 10.02.2019 проходила навчальну практику здобувач ступеня вищої освіти бакалавра 2 курсу навчально-наукового інституту №2 за спеціальністю «Право» - Степаненко Юлія Юріївна.

Підкріплення теорії практикою

Наполеглива студентка, завдяки досвідченим керівникам, дізналася для себе багато нової, цікавої інформації, ознайомилася із змістовними науковими матеріалами які дають змогу набути нових навичок та поглибити знання. Якісна підготовка з профільних видів експертиз, зокрема: технічній експертизі документів; дактилоскопічній експертизі; почеркознавчій експертизі, стала підґрунтям для нових знань та викликала у студентки неймовірний інтерес до наукових пошуків.

Крім знань теоретичного характеру здобувач ознайомилася з деякими технічними засобами досліджень, наприклад, з роботою відеоспектрального компаратора VSC40; автоматизованою дактилоскопічною ідентифікаційною системою «ДАКТО»; приладом ультрафіолетового освітлення «Спектр»; отримала практичні навики роботи на бінокулярному мікроскопі МБС-10.

Завершуючи практику, Степаненко Ю.Ю. подякувала керівництву НДЕКЦ та працівникам за приділену їй увагу і зібрані інформаційні матеріали.

Л.О. Сидоренко

2019.02.13
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter