Плідна співпраця з Черкаським технологічним університетом

З 14 по 20 листопада в Україні тривав Тиждень безпеки дорожнього руху. Мета Тижня – об'єднати зусилля державних органів, бізнесу, громадських організацій, наукової спільноти, засобів масової інформації та усього суспільства для виконання державних і міжнародних програм з безпеки дорожнього руху та популяризації дотримання правил дорожнього руху.

В цей період було проведено низку заходів, які направлені на профілактику безпеки дорожнього руху, включаючи прес - конференції, міжнародні круглі столи та форуми з безпеки дорожнього руху, загальнонаціональні акції «Здай кров – врятуй життя» та «Дорога добра – імпульс для української влади», проведення Національної конференції «Розвиток державної політики та інформаційних технологій у сфері безпеки дорожнього руху», уроки в навчальних закладах з правил та безпеки дорожнього руху, масові заходи та профілактичні акції, конкурси, презентації, вистави та інші заходи.

Співробітники Черкаського НДЕКЦ МВС України провели разом із представниками Черкаського державного технологічного університету спільні заходи, присвячені Тижню безпеки дорожнього руху в Україні.

Черкаський державний технологічний університет в особі ректора, декана факультету комп’ютерних технологій машинобудування і дизайну та співробітників кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації висловив щиру подяку за сприяння в організації та проведенні вказаних заходів. Особливо відмічено сумлінність, високий рівень підготовленості, професіоналізм та відповідальність співробітників, а саме: завідувача відділу авто технічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Халявки В.В., старшого судового експерта Ромашка С.В. та судового експерта Харенка В.Б.

У майбутньому спільно проведені заходи стануть доброю традицією та продовжать подальшу плідну співпрацю.

Плідна співпраця з Черкаським технологічним університетом
2018.12.05
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter