ВІТАННЯ ЮВІЛЯРА

Перший день жовтня цього року для Черкаського НДЕКЦ МВС – це не просто початок другого осіннього місяця.

У цей день колектив відзначає день народження, а саме 80-річний ювілей провідного фахівця з охорони праці відділу забезпечення діяльності центру Юрченкова Михайла Івановича.

ВІТАННЯ ЮВІЛЯРА

Гортаючи трудову книжку ювіляра, мимоволі розумієш, як сторінка за сторінкою проходять п’ятирічки та десятиліття, чверть та більш як половина столітнього трудового шляху. Це дійсно так, оскільки перший запис в трудовій книзі датований 1959 роком – а це майже 60 років тому!

Вся трудова діяльність Михайла Івановича пов’язана з вимірювальними приладами та метрологією.

Більше 30 років на одному з черкаських підприємств ювіляр пропрацював інженером-метрологом. А з 2008 року, що також є своєрідним ювілеєм, Михайло Іванович працює в Черкаському НДЕКЦ, спочатку на інженером та метрологом, а потім фахівцем з охорони праці підрозділу.

Впродовж своєї трудової історії, ювіляр вирізнявся з-поміж колег високою організованістю та виконавчою дисципліною, порядністю, інтелектуальним рівнем, що відобразилось у численних подяках та заохоченнях, преміюванням, у т.ч за подання раціоналізаторських пропозицій, яких в трудовій книжці ювіляра нарахувалось аж 73 за 60-річну трудову діяльність!

ВІТАННЯ ЮВІЛЯРА

В актовому залі Черкаського НДЕКЦ від імені керівництва Центру та усього колективу привітав Михайла Івановича директор Черкаського НДЕКЦ МВС Аксьонов Василь Васильович. Директор сказав слова вдячності ювіляру за втілення його багаторічного досвіду в розвиток Центру, уміння працювати в колективі, який молодший по віку майже на ціле покоління та побажав зустріти в колективі ще й сторічний ювілей! На завершення привітання, ювіляру було подаровано цінний подарунок та квіти.

ВІТАННЯ ЮВІЛЯРА

Від імені профспілкового комітету привітав ювіляра голова Черкаської первинної профспілки працівників Експертної служби МВС Кожевніков Валерій Вікторович, який зачитав колективу окремі витяги з трудової книжки ювіляра та зазначив, що для достатньо молодого трудового колективу такий ювілей є надзвичайною подією. Рішенням профкому профспілки за погодженням з керівництвом Центру ювіляру була вручена відзнака «За сумлінну працю» та грошова винагорода.

ВІТАННЯ ЮВІЛЯРА
2018.10.01
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter