Профспілка Черкаських експертів підвела підсумки роботи напередодні новорічних свят

Ось і закінчується 2020 рік – ще один рік роботи профспілки Черкаського НДЕКЦ, яка тепер є частиною Всеукраїнської профспілки Експертної служби МВС.

Як і останні чотири роки, цей рік супроводжувався важливими справами, направленими на захист соціально-економічних прав колективу черкаських експертів.

Згадуючи рік, що минає, можемо сказати, що нам вдалося у повному обсязі виплатити матеріальні допомоги по заявах спілчан. Всього виплачено більше восьмидесяти «матеріалок» на суму більше 110 тис. грн., що в тричі більше ніж у минулому році. Особлива опція, якою вільно користуються черкаські спілчани – це безвідсоткова позика, яку працівники можуть отримати з Профспілки. Використавши кошти на свої потреби, допомогу батькам чи дітям, працівники через півроку повертають їх на рахунок. Слід сказати, що в цьому році позикою скористались 22 особи на суму біля 350 тисяч гривень, а за останні 5 років було видано таких позик на суму більше 1 млн. грн.

Влітку через карантинні обмеження нам не вдалося відсвяткувати ювілейний 20-й рік народження Експертної служби. Однак ми вдало провели щорічний конкурс дитячого малюнку, назвавши його в цьому році відомою назвою - «Щаслива дитина – квітуча Україна», чим розширили дитячі горизонти уяви від звичного «Експертна служба очима дітей». Більше тридцяти дітей працівників НДЕКЦ, що надали нам свої малюнки отримали подяки за участь та подарунки. На честь ювілею, сувеніри з логотипом Експертної служби отримали й усі працівники Центру.

На жаль інші культурно-масові чи спортивні заходи в цьому році не проводились ні первинною Профспілкою, ні Всеукраїнською, отже будемо їх очікувати чи проводити самостійно в наступному році.

Напередодні ж Нового року, дітлахи працівників Центру як завжди до Дня святого Миколая отримали солодощі. Цей рік, замість звичного новорічного корпоративу, святкові подарунки отримали й працівники Центру.

Профспілка Черкаських експертів підвела підсумки роботи напередодні новорічних свят

Вітаємо усіх спілчан - працівників Черкаського НДЕКЦ із прийдешніми новорічними та різдвяними святами! Щиро дякуємо усім, та кожному окремо за активну профспілкову позицію. Разом – ми йдемо в Новий рік з новими планами, ідеями та готовністю втілювати їх у життя!

Профком Черкаської профспілкової організації Всеукраїнської професійної спілки Експертної служби МВС України.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter