До відома автовласників

Щоб вберегти власників транспортних засобів від проблем та убезпечитись від придбання транспортного засобу зі сфальсифікованими номерами кузова (шасі) чи двигуна, а також з підробленими реєстраційними документами, ми продовжуємо інформування громадян про роботу фахівців Черкаського НДЕКЦ МВС України в територіальних сервісних центрах регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області.

До відома автовласників

Від початку поточного року працівники Черкаського НДЕКЦ МВС України при сервісних центрах МВС в області виявили 35 автомобілів з перебитими (зміненими) номерами агрегатів, та встановили дев’ять випадків підробленого свідоцтва про реєстрацію.

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС України вкотре наголошують громадянам, які хочуть стати автовласниками уважно і розсудливо віднестися до придбання транспортного засобу особливо на вторинному ринку.

Що можна перевірити у сервісних центрах

У всіх територіальних сервісних центрах працюють фахівці Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Вони проводять належну перевірку транспортного засобу і надають такі послуги:

  • Дослідження ідентифікаційних номерів агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна);
  • Встановлення об’єму двигуна;
  • Встановлення року виготовлення ТЗ;
  • Встановлення ринкової вартості ТЗ при укладанні договорів купівлі-продажу ТЗ;
  • Встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).
До відома автовласників
В м. Черкаси провести вищезазначені послуги можливо за адресою:
вул. Лесі Українки, 21

Довідка

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів: у м.Черкаси, м.Умані, м.Золотоноші, м.Звенигородці і м.Корсуні-Шевченківському. Графік роботи: вівторок - п’ятниця – з 09.00 до 18.00, субота – з 09.00 до 16.45. Неділя, понеділок – вихідні.

2018.09.15
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter