Міжнародний науковий форум за участю експертів Черкаського НДЕКЦ МВС

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують брати активну участь у наукових заходах.

Так, судовим експертом сектору будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності Ольгою Черниченко прийнято участь у Міжнародному науково-практичному круглому столі на тему «Розвиток судової екологічної експертизи – важливий фактор у захисті навколишнього середовища», який відбувся в онлайн форматі 30 вересня 2022 року в м. Кишинів (Республіка Молдова) на базі Національного центру судових експертиз при Міністерстві юстиції Республіки Молдова.

Міжнародний науковий форум за участю експертів Черкаського НДЕКЦ МВС

Мета цього заходу - обмін передовим досвідом та учасників круглого столу, як використовувати екологічну експертизу у судовому процесі.

Відповідно до цілей організаторів, основною темою виступів стало обговорення, проблем, пов'язаних з використанням екологічної експертизи у судовому процесі, усі перешкоди та труднощі, з якими стикаються як уповноважені посадові особи, так і судові експерти.

Також під час круглого столу було розглянуто актуальну тему на сьогодні, а саме: вплив бойових дій в Україні на стан екології, оцінка шкоди та ліквідація наслідків.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter