Участь у закордонній міжнародній науково-практичній конференції

Впродовж 2021 року провідні закордонні судово-експертні установи неодноразово запрошують працівників Експертної служби МВС до участі в науково-практичних заходах, що свідчить про високу якість наукових доробок та наукову новизну досліджень працівників.

Так, в жовтні минулого року, у м. Кишинів (Республіка Молдова) відбулась міжнародна науково-практична конференція судових експертів «Сучасні аспекти судової експертизи: теорія та практика», організована Національним Центром Судових Експертиз при Міністерстві Юстиції Республіки Молдова.

Для публікації матеріалів конференції, які були підготовлені учасниками заходу, був підготовлений спеціальний випуск міжнародного науково-практичного наукового журналу «Legea si Viata» («Закон та життя»), який включений в міжнародну науковометричну базу Index Copernicus International (Республіка Польща).

У конференції взяли участь директор Черкаського НДЕКЦ МВС Василь Аксьонов та завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Валерій Кожевніков. У збірник тез конференції ввійшли тези доповіді на тему «Использование неспецифического магнитного порошка для выявления и исследования следов рук на современном этапе». За результатами участі в науковому заході було отримано іменні сертифікати.

Участь у закордонній міжнародній науково-практичній конференції
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter