Участь черкаських експертів у міжнародній конференції з питань інновацій

Впродовж 2021 року працівники Черкаського НДЕКЦ МВС брали активну участь у більш як ста різних наукових заходах міжнародного та всеукраїнського рівнів. До уваги учасників заходів були представлені повідомлення та доповіді з різних напрямків експертних досліджень, результати теоретичних та практичних доробків.

Важливою темою більшості наукових заходів, проведених впродовж року є впровадження інноваційних технологій в суспільну діяльність. Сутністю таких інновацій є не тільки розробка відповідних нових ідей, але й доведення наукових розробок до стадії практичного використання, що призводить до підвищення ефективності діяльності, в яку втілюється інновація.

Інновації в криміналістиці - це розроблені та впроваджені в практику боротьби зі злочинністю нові сучасні методи, методики, технології, технічні засоби, метою яких є оптимізація кримінального провадження та підвищення якості правозастосовної діяльності

Так, 17 грудня цього року відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології як фактор розвитку суспільства», організована Міжнародною академією інноваційних технологій м. Київ.

Участь в конференції взяв завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС Валерій Кожевніков, доповідь якого на тему «Інноваційні технології в дактилоскопії» увійшли в збірник матеріалів конференції.

Участь черкаських експертів у міжнародній конференції з питань інновацій
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter