Участь Черкаських експертів у міжвідомчому науковому заході

Участь працівників Експертної служби в наукових та науково-практичних заходах різних рівнів, організованих провідними навчальними закладами юридичного спрямування є однією з ланок синтезу науки і практики, поєднанні фундаментальних теоретичних досліджень та їх практичного застосування в судово-експертній діяльності, що сприяє оптимізації діяльності в цій сфері.

Вже не перший рік працівники Черкаського НДЕКЦ МВС активно беруть участь у наукових заходах, організованих Національною академією внутрішніх справ.

Так, 25.11.2021 в Національній академії внутрішніх справ відбулась міжвідомча науково-практична конференція «Інновації в криміналістиці та судовій експертизі».

Участь Черкаських експертів у міжвідомчому науковому заході

Серед учасників заходу були як провідні науковці в галузі криміналістики, працівники судово-експертних установ, представників різних гілок влади, громадськості, фахівців різних галузей знань.

До участі в заході долучились експерти Черкаського НДЕКЦ МВС за напрямком криміналістичних, хімічних, комп’ютерно-технічних досліджень, досліджень в сфері інформаційних технологій.

Підготовлені черкаськими експертами доповіді, які увійшли в збірник матеріалів конференцій, розкривають ряд проблемних питань за різними напрямками досліджень та шляхи їх вирішення.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter