Участь у науково-практичному семінарі

Участь у науково-практичному семінарі

З 18 по 22 жовтня 2021 року начальник відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень майор поліції Бруньов Олександр Олександрович приймав участь у міжвідомчому науково-практичному семінарі на тему: «Розроблення довідкових, методичних та інформаційних матеріалів сучасного рівня для якісного виконання вибухотехнічних експертиз», який проводився на базі медичного реабілітаційного центру МВС «Миргород» (м. Миргород Полтавська обл.).

Даний міжвідомчий науково-практичний семінар був присвячений ознайомленню з практичним досвідом роботи фахівців під час проведення судової вибухотехнічної експертизи за експертною спеціальністю «Дослідження вибухових пристроїв, слідів та обставин вибуху», проводився обмін досвідом та обговорення, що стосується розроблення довідників і методів дослідження, які недостатньо висвітлені у довідковій та методичній літературі.

У семінарі прийняло участь 35 працівників підрозділів Експертної служби МВС за напрямом судової вибухотехнічної експертизи та працівники інших відомств.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter