Виявлення неналежних реєстраційних документів на автомобіль з за кордону

Знову повідомляємо про виявлений автомобіль із підробними реєстраційними документами із-за кордону. Ми змушені наголошувати на цьому питанні, оскільки воно, на жаль, залишається актуальним.

Так, 13.10.2021 в Територіальному сервісному центрі МВС № 7145, що в місті Золотоноша, Черкаської області в ході перевірки автомобіля «CHEVROLET AVEO» і документів, що його супроводжують судовим експертом сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС, було встановлено, що бланк документа про реєстрацію транспортного засобу іншої держави, не відповідає бланку, який знаходиться в офіційному обігу.

Виявлення неналежних реєстраційних документів на автомобіль з за кордону

Працівники поліції, що входили до складу слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце, вилучили даний автомобіль та доставили його на спеціальний майданчик тимчасового утримання для подальшого розслідування.

Вкотре просимо Вас прискіпливіше відноситись до придбання та перевірки транспортного засобу і супроводжуючих його документів та нагадуємо, що у разі звернення до експертів Ви отримаєте відповіді на основні питання, що мають значення при купівлі ТЗ, а саме:

  • чи не змінювалися ідентифікаційні номери агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна);

  • який об’єм двигуна;

  • яка фактична дата виготовлення автомобіля і чи дійсно він не омолоджений із метою підвищення його комерційної привабливості при продажу;

  • встановлення ринкової вартості транспортного засобу;

  • встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).

Довідка

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів: у м. Черкасах, м. Умані, м. Золотоноші, м. Звенигородці і м. Корсунь-Шевченківському. Графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 09.00 до 17.30, субота – з 09.00 до 16.15. Неділя, понеділок – вихідні.

Ознайомитись з переліком послуг, які надаються РСЦ ГСЦ МВС України в Черкаській області та здійснити запис до електронної черги можливо за посиланням.

Виявлення неналежних реєстраційних документів на автомобіль з за кордону
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter