Черкаський НДЕКЦ МВС серед організаторів проведення міжнародної науково-технічної конференції

Черкаський НДЕКЦ МВС продовжує активну співпрацю з вищими навчальними закладами, у т.ч. в питаннях організації та співучасті в проведенні наукових заходів.

Так, з 20 по 24 вересня цього року, у м. Лазурне Херсонської області відбулася ІХ Міжнародна науково-технічна конференція Датчики, прилади та системи – 2021», організована провідними технічними вузами України за участі Черкаського НДЕКЦ МВС.

Під час засідання секції «Інформаційні технології у експертних дослідженнях» за співголовуванням директора Черкаського НДЕКЦ МВС Василя Аксьонова було розглянуто ряд доповідей працівників Центру, які стосувались вимог принципів та особливостей впровадження інформаційних технологій в судовій експертизі, розробки та використання в підрозділах Експертної служби МВС України WEB-орієнтованих інформаційно-аналітичних систем (ІАС), застосування ІАС для обліку та використання хімічних реактивів і витратних матеріалів, розробки архітектури баз даних для ІАС, використання моделі «Zero Trust» при проектуванні ІАС, а також проблемні питання захисту інформації в територіальних підрозділах Експертної служби МВС України.

Загалом, участь у проведенні конференції взяли одинадцять працівників Центру, якими підготовлено дев’ять доповідей, які включені в збірник тез ІХ Міжнародної науково-технічної конференції.

Черкаський НДЕКЦ МВС серед організаторів проведення міжнародної науково-технічної конференції
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter