До відома громадян!

За останній час збільшились випадки виявлення підробних реєстраційних документів до транспортних засобів. Лише за минулі три тижня судові експерти сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС, що працюють при територіальних сервісних центрах, виявили три свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, які не відповідають встановленому зразку.

Останній з цих випадків стався 10.09.2021 в Територіальному сервісному центрі МВС № 7142, що в місті Умань, Черкаської області. В ході перевірки автомобіля «Skoda Octavia» і документів, що його супроводжують судовим експертом було встановлено, що бланк документа про реєстрацію транспортного засобу іншої держави, не відповідає бланку, який знаходиться в офіційному обігу. Працівники поліції, що входили до складу слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце, вилучили даний автомобіль та доставили його на спеціальний майданчик тимчасового утримання для подальшого розслідування.

До відома громадян!

Постійно наголошуємо, що купувати транспортний засіб варто в перевірених осіб та після перевірки фахівцями Черкаського НДЕКЦ МВС, які дослідять ідентифікаційні номери агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна), встановлять об’єм двигуна, рік виготовлення ТЗ, встановлять справжність реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).

Маємо надію, що дана інформація вплине на Ваше рішення при придбанні транспортного засобу. Будьте обачними!

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter