Підтвердження кваліфікації

В період з шостого по дев’яте вересня поточного року головний судовий експерт відділу комп'ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС Калініченко Руслан прийняв участь в заходах з підвищення кваліфікації судових експертів за експертною спеціальністю «10.9 Дослідження комп'ютерної техніки та програмних продуктів». Такі заходи організовуються Експертною службою МВС України на регулярній основі й покликані в першу чергу актуалізувати знання та навички судових експертів, ознайомити їх з сучасними напрацюваннями та проблемними питаннями того чи іншого напрямку досліджень.

Підтвердження кваліфікації

Не менш важливим є й обмін досвідом, котрий є невід’ємною частиною таких зустрічей. Відтак, працівник Черкаського НДЕКЦ МВС виступив з темою «Організація системи управління якістю у підрозділі за напрямком комп'ютерно-технічних досліджень» та ознайомив інших учасників заходу з сучасною проблематикою забезпечення дотримання вимог стандарту ISO/IEC 17025:2019 в підрозділах, де проводяться комп'ютерно технічні дослідження.

По завершенню заходів з підвищення кваліфікації всі судові експерти складали кваліфікаційний іспит з перевірки рівня знань як чинного законодавства й нормативно-правової бази Експертної служби так й за напрямком комп'ютерно-технічних досліджень. За результатами іспиту головний судовий експерт відділу комп'ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС Калініченко Руслан успішно підтвердив свою кваліфікацію.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter