Участь працівників відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС у проведенні круглих столів

Працівники відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують діяльність із проведення круглих столів з працівниками слідчих відділів та відділень Черкаської області.

18.06.2021 під час нарад слідчих відділів Золотоніського відділу поліції, відділу поліції № 1 Черкаського районного управління поліції та Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області щодо перспективи закінчення І півріччя, були присутні працівники відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС.

Завідувач сектору № 1 (м. Золотоноша) Костянтин Бугорський, завідувач сектору № 2 (м. Канів) Олександр Бабенко та завідувач сектору № 3 (м. Умань) Сергій Ситник обговорили з працівниками слідчих підрозділів проблемні питання призначення та проведення дактилоскопічних, трасологічних, товарознавчих експертиз та експертиз матеріалів речовин та виробів, та найбільш поширені питання, які виносяться слідчими при призначенні різних видів експертиз.

Керівництво слідчого відділу Золотоніського відділу поліції, слідчого відділення відділу поліції № 1 Черкаського районного управління поліції та слідчого відділу Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області подякувало фахівцям за участь у проведенні круглого столу та тісну співпрацю в роботі, направлену на розкриття, розслідування злочинів та результативне закінчення ІІ кварталу 2021 року.

Участь працівників відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС  у проведенні круглих столів
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter