Участь експертів-психологів у міжнародній науково-практичній конференції

3 червня старший судовий експерт відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС Халявка Юлія Григорівна та судовий експерт відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС Тульвінська Анна Юріївна взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Захист дитини від насильства та жорстокого поводження: сучасні виклики», яка була присвячена Міжнародному дню захисту дітей. Співорганізаторами конференції стали Міністерство внутрішніх справ України, Національна академія внутрішніх справ, Національна поліція України, Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Міністерство соціальної політики України та Міністерство цифрової трансформації України. Попри дистанційний формат заходу, спікери представляли всі гілки влади – законодавчу, виконавчу та судову, міжнародні інституції, провідні заклади освіти, наукові установи та громадськість (загалом – понад 200 учасників).

Для участі у конференції експертами були надіслані тези на тему: «Протидія булінгу в дитячому середовищі», які ввійшли до збірника матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції.

Конференція дозволила обмінятися досвідом щодо конкретних питань з удосконалення взаємодії органів системи Міністерства внутрішніх справ та інших зацікавлених суб’єктів, які здійснюють свої повноваження у сфері захисту прав та інтересів дітей, їхнього соціального захисту та протидії жорстокому поводженню. Організатори подякували всім учасникам і гостям наукового заходу і побажали натхнення для подальших наукових і практичних здобутків.

Участь експертів-психологів у міжнародній науково-практичній конференції
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter