Круглий стіл за участю керівників Черкаського НДЕКЦ МВС та ТСЦ МВС

Взаємодія працівників Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та Територіальних сервісних центрів Черкаській області при проведенні реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів - це один з основних пріоритетних напрямків співпраці підрозділів Експертної служби МВС. Зустрічі керівництва Черкаського НДЕКЦ МВС та РСЦ МВС для вдосконалення обслуговуючих функцій та покращення показників роботи проводяться на постійній основі.

Круглий стіл за участю керівників Черкаського НДЕКЦ МВС та ТСЦ МВС

Так, 24.05.2021 в ТСЦ МВС №7141, розташованому в м. Черкаси, відбувся спільний круглий стіл, під час проведення якого керівниками НДЕКЦ МВС та РСЦ було обговорено ряд важливих питань.

Зокрема, обговорені питання щодо оптимізації процедури державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів, захисту майнових прав громадян, а також виявлення фактів знищення, підробки або зміни номерів вузлів та агрегатів ТЗ, підроблення реєстраційних документів на транспортний засіб та інших документів, які є підставою для реєстрації транспортних засобів в територіальних органах з надання сервісних послуг МВС. Керівництвом були внесені пропозиції щодо покращення роботи, обговорено алгоритм прийому громадян.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter