Участь у міжнародній науковій конференції

На базі Київського університету права Національної Академії наук України розпочато цикл міжнародних науково-практичних конференцій у дистанційному форматі під загальною назвою: «Історико-правові наукові дослідження на шляху до соборності України».

Участь у міжнародній науковій конференції

10.03.2021 відбувся першій захід, модератором якого виступили професор кафедри кримінального права та процесу КУП НАН України Біленчук П.Д., к.ю.н. та доцент кафедри Тарасевич Т.Ю., к.ю.н. В організації цього заходу взяли участь, зокрема правнича компанія «АЮР-КОНСАЛТИНГ», Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України, Центральний музей Державної прикордонної служби України, благодійна організація «Пошуковий загін «Зелена брама», представниками були науковці, історики, музейні працівники, пошуковці, криміналісти, викладачі кафедри кримінального права та процесу, студенти.

Участь у міжнародній науковій конференції

Учасники заходу підготували змістовні матеріали та доповіді до роботи першого циклу науково-практичної конференції у дистанційному форматі. Завідувач відділу досліджень в сфері інформаційних технологій Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Солодовніков Ігор Вікторович, розповів про порядок виникнення, основні етапи становлення та особливості радянської нагородної системи часів Другої світової війни. Доповідач ознайомив присутніх з проблемами, що виникають під час проведення мистецтвознавчих досліджень предметів фалеристики та особливостями віднесення нагород Другої світової війни до категорії культурних цінностей. Розповів про проведену науково-дослідну роботу, яка завершилася написанням методичних рекомендацій, розрахованих для роботи експертів під назвою: «Дослідження предметів фалеристики Радянської нагородної системи та Третього рейху за часів Другої світової війни».

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter