УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ В WORKSHOP НА ТЕМУ: «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СУДОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ТА АУДИТУ В УКРАЇНІ»

20.10.2020 за участю студентів, викладачів університету та фахівців-практиків на базі Східноєвропейського університету ім. Рауфа Аблязова було проведено Workshop на тему: «Актуальні питання та практичні аспекти розвитку судової економічної експертизи та аудиту в Україні».

На запрошення завідувача кафедри економіки, обліку і оподаткування Східноєвропейського університету ім. Рауфа Аблязова, доктора економічних наук, професора Ус Галини Олександрівни, у вищезгаданому заході прийняв участь представник Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України - завідувач сектору економічних досліджень Дубина Олег Володимирович.

У вступному слові Галина Олександрівна відзначила, що практичне навчання відіграє важливу роль у формуванні фахівців, тому подальший розвиток платформи взаємодії студента і практикуючого фахівця – це запорука успішного розвитку навчального закладу в цілому.

Олег Дубина коротко розповів про діяльність експертного підрозділу, який він представляє на заході, виклав інформацію про правові повноваження судових експертів, які визначаються кримінально-процесуальним, цивільно-процесуальним та господарським кодексами та відмітив роль науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС України, як провідних експертних підрозділів, у проведенні судових експертиз, в тому числі й судово-економічного напрямку.

Представники університету щиро подякували за представлену інформацію та зазначили, що такі заходи сприяють популяризації спеціальностей, даючи змогу студентам зануритися в майбутній фах, осягнути його практичну сторону та зрозуміти тонкощі подальшого працевлаштування.

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ В WORKSHOP НА ТЕМУ: «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СУДОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ТА АУДИТУ В УКРАЇНІ»
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter