Участь експерта-психолога у онлайн курсі «Психологія стресу та способи боротьби з ним»

Із 10 по 13 серпня 2020 року судовий експерт відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС Тульвінська Анна Юріївна пройшла онлайн курс «Психологія стресу та способи боротьби з ним», який провела викладач Київського університету імені Бориса Грінченка Наталія Стефаненко.

Курс рекомендований на широкий загал слухачів і має ознайомчий характер. Інформація, отримана в процесі навчання, може бути використана спеціалістами різних галузей. Програма курсу передбачає обговорення проблемних питань. Було запропоновано декілька методів та вправ на подолання стресу, рекомендовано багато навчальних матеріалів для подальшого вивчення даного питання.

Курс розділений на 5 модулів, в кожному модулі розглядався окремий аспект виникнення стресу та способи його подолання. По закінченню кожного модуля потрібно було виконати практичне завдання та проводився підсумковий іспит, за який нараховувалися бали. Тестові контрольні завдання передбачають можливість як осмислення отриманої інформації, так і її розширення і поглиблення. Підсумковий іспит онлайн курсу «Психологія стресу та способи боротьби з ним» Тульвінська Анна Юріївна успішно пройшла з результатом 85 % та отримала сертифікат. Даний курс можна використовувати для підвищення знань експертів-психологів. Знання, отримані після проходження курсу, є корисними для якісного проведення експертиз.

Участь експерта-психолога у онлайн курсі «Психологія стресу та способи боротьби з ним»
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter