Участь в наукових он-лайн заходах

Днями завідувач відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ Ігор Солодовніков взяв участь в онлайн-заходах, вебінарах саміта BrightTALK.

«Успішні люди найбільше навчаються, коли чують безпосередньо від тих, хто найкраще знає тему» - одне з гасел саміту. Форма наукових вебінарів надзвичайно актуальна в наш час. Досконалі інструменти, що пропонує Інтернет-платформа відповідають вимогам сучасності, динамічні та безперебійні, в цілому полегшують навчання користувачам, дають змогу дізнатися максимум інформації та використовувати її у своїй практиці.

Зокрема, прийнято участь в онлайн-лекціях на теми: «Як підготувати свої наукові праці у кращих журналах», «Знайомство зі Scopus», «Пошук інформації у Scopus», «Особистість і стрес у віртуальному світі», «Як публікуватися у науковому журналі» та інші. Здобуті знання вкарай важливі для вдосконалення професійної діяльності, а головне, що цей досвід покращується завдяки діалогу між ораторами та аудиторією.

Сподіваємося, що науково-дослідна робота, завдяки новим набутим знанням вийде на новий рівень досконалості та стане цінним досвідом у діяльності експертів.

По закінченню вебінарів було отримано відповідні сертифікати.

Участь в наукових он-лайн заходах
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter