Участь Черкаських експертів в онлайн-заході з дослідження документів та почерку

У сучасній криміналістиці технічні дослідження документів відносяться до найбільш складних досліджень. З кожним роком потреба у проведенні таких досліджень зростає.

В таких умовах, з метою надання кваліфікованих та обґрунтованих висновків, експертам, які виконують подібні дослідження, важливо постійно підвищувати свій фаховий рівень, шляхом участі в різних формах навчання та підвищення кваліфікації.

За час проведення карантинних заходів у країні, все більше звертається увага на онлайн-навчання у вигляді вебінарів, інтернет-конференцій тощо.

Участь Черкаських експертів в онлайн-заході з дослідження документів та почерку

Так, 23 липня цього року, на запрошення Незалежного інституту судових експертиз (НІСЕ), працівники Черкаського НДЕКЦ МВС, а саме завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Валерій Кожевніков, завідувач сектору почеркознавчих досліджень Микола Мар’ян, старший судовий експерт сектору Володимир Кононенко, головний судовий експерт групи технічних досліджень документів та обліку Тетяна Валова та судовий експерт Денис Кохановський взяли участь у вебінарі на тему: «Можливості почеркознавчої; експертизи документів. Судова експертиза в Україні: законодавчі новели та моніторинг їх ефективності».

Під час проведення заходу експерти мали змогу почути інформацію щодо особливостей проведення почеркознавчих та технічних досліджень документів, наявність методичних новинок та новел у нормативних документах, що регламентують проведення таких досліджень. Учасники мали змогу задавати питання організаторам заходу, які стосуються теми та почути відповіді на них.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter