Розширення наукової бібліотеки

Наука є основною рушійною силою національної безпеки, фактором впливу на організаційний, управлінський, технічний і технологічний рівень розвитку всіх сфер діяльності МВС України.

Організація наукової діяльності, в Черкаському НДЕКЦ МВС проводиться і обліковується з проведення науково-дослідних і дослідницько-конструкторських робіт, розроблення та впровадження в судово-експертну практику науково-методичних матеріалів, наукове співробітництво Черкаського НДЕКЦ МВС з вітчизняними навчальними закладами, науково-дослідними та судово-експертними установами, підготовка, поширення та впровадження передового досвіду судово-експертної практики.

Так для покращення проведення експертиз та досліджень предметів мистецтва, антикваріату і колекціонування на території України а також експертних досліджень рослинних канабіноїдів методом газової хроматографії працівниками Черкаського НДЕКЦ МВС у співпраці з колегами з ДНДЕКЦ МВС були розроблені та надруковані наступні методичні рекомендації.

Розширення наукової бібліотеки

Дослідження предметів фалеристики Радянської нагородної системи та Третього рейху за часів Другої світової війни. Авторський колектив Катерина НОВІКОВА – завідувач сектору мистецтвознавчих та психологічних досліджень відділу фототехнічних, портретних, мистецтвознавчих, психологічних досліджень, дослідження звуко- та відеозапису лабораторії досліджень у сфері інформаційних технологій ДНДЕКЦ МВС, Ігор СОЛОДОВНІКОВ – завідувач відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС.

Якісне та кількісне визначення канабіноїдів у частинах рослин конопель методом хромато-мас-спектромії. Автори Сергій ШКУРДОДА – завідувач відділу досліджень, матеріалів, речовин і виробів Черкаського НДЕКЦ МВС, В’ячеслав ПАСІЧНИК – заступник завідувача відділу – завідувач сектору фізико-хімічних досліджень відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів Черкаського НДЕКЦ МВС, Костянтин КОРОЛЬ – завідувач сектору дослідження наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів Черкаського НДЕКЦ МВС.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter