Участь в вебінарі «Знайомство зі Scopus»

02 липня 2020 року працівники відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень та відділу досліджень в сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС взяли участь в вебінарі «Знайомство зі Scopus», що організований компанією «Elsevier» – однією з найбільших видавничих компаній світу.

Участь в вебінарі «Знайомство зі Scopus»

В ході вебінару було розглянуто як питання загального поняття та призначення бази даних Scopus й сфери, яку вона охоплює, так й більш специфічні відомості – критерії відбору ресурсів для індексування у Scopus, реєстрація особистого кабінету та робота з базою загалом.

За стратегією компанії «Elsevier», база даних Scopus має стати найбільш повним та вичерпним ресурсом для пошуку наукової літератури, а отже є дуже потужним знаряддям для наукової діяльності.

Даний вебінар був досить корисним для працівників, що займаються науковою діяльністю, оскільки Scopus є найбільшою бібліографічною базою рецензованої літератури з набором інтелектуальних інструментів, які дозволяють відслідковувати, аналізувати та візуалізувати наукові дослідження.

В результаті прослуховування вебінару працівники центру були ознайомлені з можливостями та особливостями бази даних Scopus та отримали деякі навички для роботи з нею. По закінченню вебінару учасникам було розіслано електронні сертифікати.

Участь в вебінарі «Знайомство зі Scopus»
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter