Участь працівників центру в вебінарі з кіберзахисту

Участь працівників центру в вебінарі з кіберзахисту

В сучасному цифровому світі дуже важливим є забезпечення належного рівня захисту інформації та інформаційних систем, оскільки не тільки буденне життя, а й документообіг підприємств та організацій поступово трансформується в цифровий вигляд.

Відтак поняття кібербезпеки вже не просто є якоюсь системою захисту певної інформації, а набуває більш глобального характеру – захист життєво важливих інтересів людини і громадянина, суспільства та держави в цілому під час використання кіберпростору. Саме кібербезпека та захисщеність цифрового інформаційного простору забезпечує сталий розвиток інформаційного суспільства та цифрового комунікативного середовища. Основними завданнями кіберзахисту є своєчасне виявлення, запобігання і нейтралізація реальних і потенційних загроз безпеці у кіберпросторі.

З метою підвищення рівня знань та ознайомлення з новинками в сфері кіберзахисту, працівники відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Черкаського науково-дослідного експертного центру МВС України взяли участь в вебінарі «Privileged Access Management. Як? Де? Коли?», що організований компанією «Octava Cyber Defence» – першим в Україні оператором кіберзахисту. В ході вебінару було обговорено технологію «Privileged Access Management», тобто технологію для контролю над підвищеним (привілейованим) доступом та дозволами для користувачів, акаунтів, процесів та систем у середовищі обробки інформації.

Участь працівників центру в вебінарі з кіберзахисту

Проведення вебінарів з розробниками систем захисту інформації та фахівцями в сфері інформаційної безпеки дозволяє не тільки ознайомлюватись з сучасними напрацюваннями в галузі, а й своєчасно виокремлювати та формувати основні проблемні питання, що виникають в сучасному цифровому світі, знаходити шляхи їх вирішення та успішно виконувати свої обов’язки.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter