Черкаські експерти - учасники наукового заходу державного рівня

Черкаські експерти - учасники наукового заходу державного рівня

Під час проведення карантинних заходів у державі, черкаські експерти не залишились осторонь від наукового заходу, який проходив у місті.

Так, 7 травня в Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля за допомогою відкритих онлайн-платформ відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів та викладачів закладів вищої освіти «Травневі правові читання», мета якої – пошук вирішення актуальних проблем, що стосуються сучасного стану юридичної науки в Україні.

Дистанційно участь у роботі взяли 228 учасників, в числі яких досвідчені науковці, юристи-практики та курсанти і студенти із 50 установ, організацій і закладів вищої освіти з Черкаської, Київської, Сумської, Чернігівської, Львівської, Запорізької, Полтавської, Одеської, Донецької, Івано-Франківської, Харківської, Дніпропетровської областей та м. Мінськ (Республіка Білорусь).

У роботі конференції взяли участь і експерти Черкаського НДЕКЦ МВС, а тези доповідей начальника відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Олександра Бруньова та заступника завідувача відділу забезпечення діяльності центру Віталія Словінського «Алгоритми проведення вибухово-технічних експертиз по решткам вибухових пристроїв (боєприпасів) після їх підриву на місці виявлення та/або вилучення», заступника завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Валерія Кожевнікова «Особливості призначення та проведення судових експертиз у підрозділах Експертної служби МВС», завідувача сектору автотехнічних досліджень Сергія Ромашко «Огляд місця дорожньо-транспортної пригоди», головного судового експерта сектору фізико-хімічних досліджень Дмитра Шинкаренка, завідувача сектору досліджень наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів Короля К. П., заступника завідувача відділу досліджень матеріалів речовин та виробів В’ячеслава Пасічника та завідувача відділу Сергія Шкурдоди «Підбір та валідація систем розчинників для якісного дослідження каннабіноїдів методом тонкошарової хроматографії», а також заступника завідувача відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності Романа Шматкова «Можливості дослідження об’єктів в ході проведення товарознавчої експертизи» увійшли до збірника матеріалів конференції.

Організатори наукового заходу подякували черкаським експертам за численну участь у конференції із сподіваннями на плідну співпрацю в подальшому.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter