Вебінар «Конфлікт інтересів: що треба знати, щоб не підставитися»

З метою реалізації заходів, передбачених Антикорупційною програмою Експертної служби МВС на 2020-2022 роки, затвердженою наказом Експертної служби МВС від 21.02.2020 № 6-ЕС-Н, а саме для формування єдиного підходу до розуміння і дотримання правил запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та пов’язаних з ним обмежень, завідувачем сектору кадрового забезпечення Валентином Онищенком, завідувачем сектору юридичного забезпечення Ксенією Богрець, старшим судовим експертом відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Юлією Халявкою 30.04.2020 взято участь у вебінарі «Конфлікт інтересів: що треба знати, щоб не підставитися», організованому Credence Parthers Law Firm (Адвокатське об'єднання «КРІДЕНС ПАРТНЕРС»).

Вебінар «Конфлікт інтересів: що треба знати, щоб не підставитися»

Адвокатське об’єднання «КРІДЕНС ПАРТНЕРС» є командою професіоналів зі значним досвідом у сфері антикорупційних практик та дотриманні стандартів доброчесності.

Вебінар проводила адвокат, заслужений юрист України, керівник Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень НАЗК (2016 – 2019 рр.) Ірина Мостова.

Лектором запропоновано базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень. Крім того, узагальнено та використано практику Національного агентства з питань запобігання корупції, а також напрацювання інших органів державної влади та інститутів громадянського суспільства у сфері врегулювання конфлікту інтересів.

Для формування чіткого розуміння змісту інституту запобігання та врегулювання конфлікту інтересів пропонуємо ознайомитися із запропонованими на вебінарі Методичними рекомендаціями щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, затвердженими Національним агентством з питань запобігання корупції за наступним посиланням.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter