Поєднання науки та експертної практики

Наука є основною рушійною силою національної безпеки, фактором впливу на організаційний, управлінський, технічний і технологічний рівень розвитку всіх сфер діяльності МВС України.

24 квітня 2020 року у місті Барселона королівство Іспанія пройшла науково-практична конференція «Інтеграція фундаментальних та прикладних наук у розрізі постіндустріального суспільства».

Вкотре працівники Черкаського НДЕКЦ МВС дистанційно взяли участь у наукових заходах, щоб продемонструвати науковій спільноті свої здобутки у експертній діяльності, а також, що є не менш важливим, запозичити нові знання та ознайомитись з новими науковими розробками у області хімії, біології, інформаційних технологій.

Поєднання науки та експертної практики

До збірника матеріалів НПК було подано 4 наукові праці щодо вирішення наукових питань в областях дослідження волосся, створення бази теоретично розрахованих інфрачервоних спектрів психотропних речовин катинонового ряду, використання особливостей Linux-систем для отримання доступу до шифрованої інформації, а також питань випробування залізобетонних колон на вогнестійкість.

З текстами робіт можна ознайомитись за нижченаведеними посиланнями:

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter