ЕКСПЕРТИ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ ВПРОВАДЖУЮТЬ НОВІТНІ МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ

Проведення криміналістичних та спеціальних експертиз на сучасному етапі неможливе без використання новітнього обладнання та науково-методичного забезпечення.

Черкаський НДЕКЦ МВС, як і інші підрозділи Експертної служби МВС, постійно здійснює оновлення приладової та інструментальної бази, яку успішно використовує під час лабораторних досліджень.

Так, для якісного проведення трасологічних досліджень з виявлення первинного змісту рельєфних маркувальних позначень, Черкаським НДЕКЦ МВС отримано та успішно використовується набір для перевірки автентичності номерів на металевих поверхнях «Номер-Детект». Для використання вказаного приладу під час проведення експертиз, фахівцями Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України були розроблені та направлені до підрозділів Експертної служби МВС методичні рекомендації із виявлення первинного змісту рельєфних маркувальних позначень електрохімічним методом із застосуванням зазначеного приладу.

Зазначений прилад та методичні рекомендації успішно використовуються експертами-трасологами Черкаського НДЕКЦ МВС для виявлення знищених номерних позначень на різних об’єктах.

ЕКСПЕРТИ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ ВПРОВАДЖУЮТЬ НОВІТНІ МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter