Додаткова інформація стосовно роботи Черкаського НДЕКЦ МВС на час введення карантину

Додаткова інформація стосовно роботи Черкаського НДЕКЦ МВС на час введення карантину

Попередньо повідомлялось про обмеження особистого прийому фізичних осіб і представників юридичних осіб із питань надання Черкаським НДЕКЦ МВС послуг щодо огляду технічного стану зброї та її відстрілу та послуг з експертного дослідження транспортного засобу на час введення карантину.

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби covid-19, спричиненої коронавірусом sars-cov-2, та у відповідності до вимог Постанови кабінету міністрів України від 11.03.2020 № 211, на період карантинних заходів з 23.03.2020 по 03.04.2020 прийом фізичних осіб та представників юридичних осіб з питань надання послуг в тому числі з відстрілу зброї та послуг з експертного дослідження транспортних засобів тимчасово призупинений. У разі необхідності отримання консультації Ви можете звернутися за телефоном (0472) 317-333 чи на електронну адресу Черкаського НДЕКЦ МВС ([email protected]).

Про скасування вище вказаних обмежень та продовження роботи в Черкаському НДЕКЦ МВС, в частині надання послуг, буде повідомлено додатково.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter