Інформація стосовно роботи Черкаського НДЕКЦ МВС на час введення карантину

Інформація стосовно роботи Черкаського НДЕКЦ МВС на час введення карантину

На території Черкаської області розташовані територіальні підрозділи Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, які продовжують працювати у звичайному режимі.

Разом з цим, у зв’язку з тимчасовим введенням на території держави карантину, запроваджуються наступні заходи:

  • у приміщеннях Черкаського НДЕКЦ МВС, його територіальних підрозділах, розташованих у містах Умань, Золотоноша, Канів, а також в місцях огляду транспортних засобів в територіальних сервісних центрах МВС області, дозволено знаходиться виключно громадянам, які отримують послуги (не більше 10 осіб);
  • запроваджується додаткове періодичне провітрювання та вологе прибирання приміщень дезінфікуючими засобами.

Також нагадуємо, що з метою скорочення часу на отримання послуг Ви можете попередньо звернутись до офіційного сайту Черкаського НДЕКЦ МВС:

  • де на отримання подальшої послуги з відстрілу зброї необхідно роздрукувати і заповнити заяву та оплатити рахунок, відповідно до виду зброї;
  • де на отримання подальшої послуги з експертного дослідження транспортного засобу необхідно роздрукувати і заповнити заяву та оплатити рахунок, відповідно до виду транспортного засобу.

Графік роботи експертних підрозділів з комплексного дослідження транспортних засобів, які здійснюють свою діяльність в територіальних сервісних центрах МВС, на час введення карантину на території України, відповідає графіку роботи територіальних сервісних центрів МВС.

Стосовно відстрілу зброї, яка знаходиться у власності громадян, Ви можете отримати додаткову інформацію на офіційному сайті Черкаського НДЕКЦ МВС або в телефонному режимі за телефоном (0472) 317-333.

На офіційному сайті Черкаського НДЕКЦ МВС додатково розміщено інформацію стосовно видів та оплат по іншим видам послуг, про місце розташування Черкаського НДЕКЦ МВС та його територіальних підрозділів, в тому числі контактні телефони, по яким можливо отримати додаткову інформацію. Також Ви можете направити на нашу адресу свої запитання або корисну для нас інформацію за посиланням «Зворотній зв’язок» або «Гаряча лінія» на офіційному сайті Черкаського НДЕКЦ МВС, чи на електронну пошту «[email protected]».



З повагою

Черкаський НДЕКЦ МВС

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter