Після одинадцятирічної роботи в Експертній службі МВС України на заслужений відпочинок провели колегу

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС урочисто привітали із завершенням трудової діяльності, а це більше ніж 60 років трудового стажу, провідного фахівця з охорони праці відділу забезпечення діяльності центру Юрченкова Михайла Івановича.

Після одинадцятирічної роботи в Експертній службі МВС України  на заслужений відпочинок провели колегу

Він з тих людей, які із надвисоким почуттям відповідальності наполегливо йдуть до своєї мети та досягають успіху. Перебуваючи на різних посадах свого трудового шляху, ним не тільки бездоганно та гідно виконувалися обов’язки, але й виховувалося, наставлялося на правильний шлях не одне покоління молодих працівників.

Нелегким було завдання створити всі умови, щоб молоді працівники мали безпечні і здорові умови праці, отримували відповідне навчання, добре знали свої права і обов’язки, адже молоді люди, які тільки починають трудове життя, найбільш уразливі до небезпек і ризиків робочих процесів.

У взаємодії із працівниками значно підвищено рівень культури праці у Черкаському НДЕКЦ МВС, забезпечено здоровий і ефективний трудовий потенціал.

Після одинадцятирічної роботи в Експертній службі МВС України  на заслужений відпочинок провели колегу

Колектив пишається тим, що мав можливість працювати з такою людиною і досягати разом професійних висот. Принциповість та активна життєва позиція викликають захоплення і глибоку повагу.

В урочистій обстановці актової зали від імені керівництва та усього колективу Юрченкову Михайлу Івановичу оголошено подяку за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та вручено пам’ятні подарунки.

На завершення привітання директор побажав Михайлу Івановичу міцного здоров’я та наголосив на тому, що він і надалі залишається мудрим наставником для колег, а його знання та досвід продовжать жити і завтра, набуваючи нових виявів і вимірів.

Після одинадцятирічної роботи в Експертній службі МВС України  на заслужений відпочинок провели колегу
2019.07.17
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter