У ЧЕРКАСЬКОМУ НДЕКЦ МВС ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «ЕКСПЕРТНА СЛУЖБА ОЧИМА ДІТЕЙ»

От уже другий рік поспіль, напередодні святкування Дня Експертної служби МВС, коридори Черкаського НДЕКЦ наповнюються дитячими відголосками. Зацікавлені оченята уважно дивляться на учбові стенди, пальчиками торкаються до полиць зі спеціальною технікою, яка була на озброєнні експертів 30 – 40 років тому.

В цей день у стінах закладу підводяться підсумки щорічного конкурсу дитячого малюнку «Експертна служба очима дітей», запроваджений за сприяння директора Черкаського НДЕКЦ Аксьонова В.В. та за підтримки Черкаської первинної профспілки працівників Експертної служби МВС України.

У ЧЕРКАСЬКОМУ НДЕКЦ МВС ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ  «ЕКСПЕРТНА СЛУЖБА ОЧИМА ДІТЕЙ»

На відміну від минулого року, нині до конкурсу долучилося набагато більше діток працівників підрозділу.

Оцінюючи малюнки, можливо було підмітити той факт, що дітки дещо знають про роботу своїх батьків. Так, дітки працівників підрозділу комп’ютерно-технічних досліджень зображали здебільшого робоче місце з монітором, дітки працівників, що займаються дактилоскопічними дослідженнями, намагались відтворити контури пальчиків та долонь.

У ЧЕРКАСЬКОМУ НДЕКЦ МВС ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ  «ЕКСПЕРТНА СЛУЖБА ОЧИМА ДІТЕЙ»

Цікаво, що віковий діапазон діток був надзвичайно різний – від малюків до трьох років і до тринадцятирічних хлопчиків та дівчаток. Хто ще не зовсім умів тримати олівець чи пензлик, ставили на малюнках відтиски своїх пофарбованих долоньок.

За активну участь у конкурсі дитячого малюнку, т.в.о. директора Черкаського НДЕКЦ МВС Бугайчук О.І. нагородив усіх учасників дипломами про участь у конкурсі. Дипломи отримали: Паливода Євген, Паливода Таїса, Заріцький Ваня, Заріцький Міша, Заріцький Олег, Пташкіна Єлизавета, Кобець Вікторія, Федоренко Матвій, Лапай Анастасія, Обруч Дар’я, Павлов Андрій, Павлова Марія, Гулида Антоніна, Шаповал Влада, Мосіюк Тарас, Лисюченко Назар, Полкова Поліна, Андрєєва Мирослава, Бандура Софія.

У ЧЕРКАСЬКОМУ НДЕКЦ МВС ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ  «ЕКСПЕРТНА СЛУЖБА ОЧИМА ДІТЕЙ»

Голова Черкаської первинної профспілки працівників Експертної служби МВС Кожевніков В.В. також привітав діток та їх батьків за активну участь у конкурсі та вручив діткам подарунки - фарби, олівці та альбоми для малювання, а також подарункові сертифікати для відвідування дитячого розважального центру.

2019.06.25
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter