Цікава екскурсія проведена експертом

3 червня 2019 року до «Дня захисту дітей» головний судовий експерт сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС України Тополя Р.В. для учнів молодших класів Уманської загальноосвітньої школи №10 провів цікаву екскурсію та ознайомив дітей з діяльністю територіального підрозділу.

Діти із зацікавленістю слухали змістовну розповідь експерта, який розповів про дослідження транспортних засобів, на прикладах показав ознаки підробки реєстраційних номерів, документів, ознаки їх виявлення та методи встановлення. Екскурсію було продовжено в Уманському сервісному центрі МВС України.

Працівник Експертної служби розповів школярам про основні функції та послуги сервісного центру МВС, звернув увагу на видачу посвідчень водія, реєстрацію та перереєстрацію транспортних засобів, видачу та зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. Діти також дізналися, що на базі сервісного центру можна скласти іспит для отримання права керування транспортними засобами, також те, що сервісні центри МВС працюють за принципом екстериторіальності, тобто будь-який громадянин, не залежно від свого місця реєстрації може отримати послугу в будь-якому сервісному центрі МВС.

Школярі із задоволенням слухали цікаву розповідь та щиро подякували за проведену екскурсію.

Цікава екскурсія проведена експертом
Цікава екскурсія проведена експертом
Цікава екскурсія проведена експертом
Цікава екскурсія проведена експертом
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter