Участь у Міжнародній художній виставці

16.05.2019 у обласному художньому музеї відкрилася Міжнародна художня виставка сучасного мистецтва під назвою «Антракт – 16», організована творчою спілкою «Черкаська обласна організація національної спілки художників України». На виставці були представлені митці з різних країн світу: України, Німеччини, Франції, Канади, Японії, Швеції, Ірану, Чілі, Австрії, Греції, Росії.

Участь у Міжнародній художній виставці

На запрошення організаторів, у виставці прийняв участь завідувач відділу з досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС України, експерт-мистецтвознавець, член національної спілки художників України, художник-живописець - Солодовніков Ігр Вікторович, який придставив дві живописні роботи з серії «Мамаї».

Участь у Міжнародній художній виставці

Цікаве музичне відкриття виставки викликало у глядачів неабиякий інтерес. Художню виставку відвідала велика кількість поціновувачів мистецтва, серед них багато дітей, молоді, студентів та творчих людей. Приємна творча атмосфера, світлий зал, виступ бардів та бандуристів не залишив байдужими відвідувачів.

Участь у Міжнародній художній виставці

Виставка «Антракт» вже шістнадцята, тому слід відмітити те, що коло її учасників постійно розширюється не тільки за кількістю, але й за географічними чинниками. В цьому році приєдналося багато художників з Америки, Японії та Європи. Саме місто Черкаси стає осередком сучасного мистецтва та об’єднує митців з різних країн.

Участь у Міжнародній художній виставці

Найкращі, приємні враження залишилися у художників та відвідувачів виставки, які залишилися у гарному, піднесеному настрої.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter