"Кібербезпека та інформаційні технології: сучасні виклики та перспективи"

23 квітня 2019 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулось міжнародне засідання круглого столу на тему: «Кібербезпека та інформаційні технології: сучасні виклики та перспективи».

В тематичному заході взяли участь спеціалісти з кібербезпеки та інформаційних технологій з різних підприємств та організацій – посол в Україні Міжнародної комісії з прав людини, представники науково-дослідного центру інституту спеціального зв’язку та захисту інформації, професори, доктори технічних наук та студенти Черкаського державного технологічного університету. В числі учасників були й працівники відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС України.

В ході засідання фахівці Черкаського НДЕКЦ МВС України провели ознайомлення з функціями та можливостями Експертної служби, висвітлили питання стосовно особливостей проведення комп’ютерно-технічних досліджень, продемонстрували частину обладнання судового експерта в галузі комп’ютерної техніки та розповіли про особливості дослідження приладів для втручання в роботу АТМ-терміналів (банкоматів).

Захід дозволив не тільки вкотре звернути увагу на актуальність питань кіберзахисту, а й зорієнтуватись в новітніх засобах та методах, які необхідні для вирішення сучасних проблем з захисту інформації.

"Кібербезпека та інформаційні технології: сучасні виклики та перспективи"
"Кібербезпека та інформаційні технології: сучасні виклики та перспективи"
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter