Працівники Черкаського НДЕКЦ стали членами Міжнародної поліцейської асоціації

Історія Міжнародної поліцейської асоціації налічує вже майже сім десятків років. Її створили в 1950 році з ініціативи британського сержанта поліції Артура Троупа. Британські полісмени придумали девіз "Servo Per Amikeco", що мовою есперанто означає "Служба через дружбу". Сьогодні асоціація має 64 національних секції та більше ніж 420 тисяч членів. Це одна з найбільших міжнародних професійних неурядових організацій. Має консультативний статус в ООН і в Раді Європи. Єдина професійна організація поліцейських, членство в якій здійснюється незалежно від займаної посади, місця служби, мови спілкування, расової приналежності, релігії, ідеологічних поглядів. Незалежна від політичних і профспілкових органів і не входить ні в які інші міжнародні групи і об’єднання.

Працівники Черкаського НДЕКЦ стали членами Міжнародної поліцейської асоціації

В Черкаському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України відбувся прийом в Черкаське відділення української секції Міжнародної поліцейської асоціації п’яти нових членів:

Працівники Черкаського НДЕКЦ стали членами Міжнародної поліцейської асоціації

Члени асоціації (члени і цивільні службовці поліції) активно спілкуються, беруть участь у міжнародних зустрічах, міжнародних науково-практичних конференціях і спортивних змаганнях, удосконалюють знання та переймають передовий досвід. У німецькому замку Гімборн поліцейська асоціація має свій навчальний центр.

2018.06.04
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter