Мобільний сервісний центр МВС обслуговував чигиринців

Чигиринщина стала другим регіоном Черкаської області, де мобільний сервісний центр МВС надав послуги громадянам з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, заміни посвідчення водія, видачі міжнародного посвідчення водія, а також приймав запити від громадян на отримання довідок про відсутність чи наявність судимостей.

Мобільний сервісний центр МВС обслуговував чигиринців

Вже з 10-ї ранку перші місцеві жителі отримали якісний державний сервіс не виїжджаючи за межі свого міста.

Нагадаємо, що найближчий стаціонарний сервісний центр МВС знаходиться за 63 кілометри від Чигирина, у місті Черкаси.

Загалом, в результаті виїзду мобільного сервісного центру громадяни отримали в своєму населеному пункті 14 послуг. Додатково за консультаціями до адміністраторів центру звернулося більше десятка зацікавлених.

Мобільний сервісний центр МВС обслуговував чигиринців

Як і в перший виїзд в мобільному сервісному центрі, громадян за допомогою сучасного обладнання обслуговували два адміністратори і експерт, який оглядав та проводив експертизу транспортних засобів.

Мобільний сервісний центр МВС обслуговував чигиринців

Нагадаємо, що працює мобільний сервісний центр МВС на запит від місцевих органів виконавчої влади. Тож всі охочі, які бажають отримати послуги у МСЦ мають заповнити відповідну заявку у місцевих органах влади.

Необхідну інформацію про потрібні документи, графік роботи МСЦ МВС та інтерактивну карту маршрутів громадяни з легкістю знайдуть на сайті Головного сервісного центру МВС та на сайті Черкаського регіонального сервісного центру МВС у розділі "Мобільні СЦ".

2017.05.15
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter